Virkestäckningslösningar för effektivt skydd

Vi erbjuder högpresterande filmer för att skydda ditt sågade virke under transport, hantering och lagring. Våra filmer innehåller en stor andel återvunnet råmaterial, samtidigt som de erbjuder samma tekniska fördelar som en traditionell virkestäckningsfilm. Våra produkter är 100 % återvinningsbara.

Art-Pak Film

Kraftig virkestäckningsfilm

Läs mera

Art-Pak Hood

Stark virkestäckningsfilm

Läs mera

Rani-koncernens nyheter

BRC-certifikat i land

Kvalitetschef Joacim Kaitajärvi pustar ut efter en lång och omfattande certifieringsprocess och har all orsak att vara nöjd. BRC-auditeringen i maj gav ett gott A-betyg och han märker redan av flera positiva synergieffekter när det kommer till arbetssäkerheten och arbetstrivseln. Även försäljningschef Jan Knutar är nöjd med att ha rott certifikatet i land och ser med stor tillförsikt fram emot att skapa nya kundrelationer inom livsmedels- och läkemedelsbranschen.

Läs mera

Vd:n för Kannuksen kauppapuutarha: Utan plast blir gurkan dålig inom 1–2 dygn

Den 38-åriga vd:n för handelsträdgården Kannuksen Kauppapuutarha Aleksi Hauhtonen lever ett meningsfullt och händelserikt företagarliv. Han leder familjeföretaget vars handelsträdgård omfattar hela 8500 kvadratmeter och årligen producerar drygt en miljon kilo gurkor. Förutom gurka producerar Kannuksen kauppapuutarha också is- och kruksallat för konsumenter över hela Finland.

Läs mera