Art-Pak Film

Vahva käärekalvo sahatavaran suojaukseen

IMG_1512-5

Tärkeimmät hyödyt

  • Kierrätettävä kalvo, joka on valmistettu osittain kierrätetystä polyeteenistä
  • Kierrätetty raaka-aine on osittain peräisin suljetun kierron kierrätysprosessista
  • Tarjoaa tehokasta suojaa kaikissa sääolosuhteissa
  • Saatavilla integroidulla, kierrätettävällä kitkapinnoitteella liukastumisen estämiseksi
  • Saatavilla laadukkaalla, leveällä fleksopainatuksella

 

Tehokasta suojaa

Vahvoissa ja kestävissä puutavaran suojaukseen tarkoitetuissa kalvoissamme on kaikki tekniset ominaisuudet, joita tarvitaan sahatavaratuotteiden suojaukseen kuljetuksen, käsittelyn ja varastoinnin aikana. Art-Pakin kalvot suojaavat sahatavaran tehokkaasti pölyltä, kosteudelta, sateelta ja auringolta.

Toimitamme leveitä kalvoja sekä painatuksella että ilman. Käytämme uusinta flekso- painatusmenetelmää visuaalisten tavaramerkkitoivomustesi mukaan. Olemme hiljattain ottaneet käyttöön kaksi uutta energiatehokasta painatuslinjaa, joista toisella voidaan painaa Pohjois-Euroopan leveintä pakkauskalvoa.

Voimme halutessasi toimittaa kalvot integroidulla kitkapinnoituksella ja liukastumissuojalla, mikä takaa paremman käsiteltävyyden ja helpottaa kuljetusta.

Kalvomme sisältävät runsaasti kierrätettyä materiaalia, mikä pienentää kalvon hiilijalanjälkeä. Kierrätetty raaka-aine on osittain peräisin suljetun kierron prosessista, jossa vanha sahatavarakääre muuttuu uudeksi sahatavarakääreksi.

Tuoteversiot

Tarjoamme erikokoisia ja -mittaisia sahatavarakääreitä kaikkiin pakkaustarpeisiisi.

Kestävän kehityksen mukaiset pakkaukset

Jatkuvan tuotekehityksemme avulla olemme ryhtyneet useisiin toimiin, joilla varmistamme, että kalvomme ja tuotantoprosessimme ovat kestävän kehityksen mukaisia. Vaikka kalvomme ovat nyt entistä ohuempia ja vahvempia, niiden tekniset ominaisuudet ovat ennallaan. Käytämme kalvojemme valmistuksessa yhä enemmän uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita aina, kun se on teknisesti mahdollista tai kun se hyödyttää asiakasta. Muokkaamme jatkuvasti painatusprosessiamme tehdäksemme siitä tehokkaamman, turvallisemman ja ympäristöystävällisemmän. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut uusiin pakkaushaasteisiin, joita kestävän kehityksen tarpeisiin vastaaminen tuo tullessaan.

Recycled plastic_RGB-01

Kierrätysohjeet

Muovi on loppukäyttönsä jälkeen arvokas raaka-aine, ja suurin osa muoveista voidaan kierrättää uudeksi raaka-aineeksi tai energiaksi. Luethan muovikalvojemme kierrätysohjeet.