Art-Pak Hood

Käyttövalmiit huput tehokkaaseen suojaukseen

_PDV7346_paino

Tärkeimmät hyödyt

  • Kierrätettävä kalvo, joka on valmistettu osittain kierrätetystä polyeteenistä
  • Kierrätetty raaka-aine on osittain peräisin suljetun kierron kierrätysprosessista
  • Suojaa sahatavaran tiiviisti
  • Saatavilla integroidulla, kierrätettävällä kitkapinnoitteella, joka takaa turvallisen varastoinnin
  • Saatavilla laadukkaalla leveällä fleksopainatuksella

 

Tehokasta suojaa kaikissa sääolosuhteissa

Käyttövalmiit, lujasta ja kestävästä sahatavarakalvostamme jatkojalostetut sahatavarahuput suojaavat sahatavaratuotteet tehokkaasti. Kalvolla on samat tekniset ominaisuudet kuin sahatavarakäärellämme. Se suojaa tuotteitasi pölyltä, auringolta ja kosteudelta.

Jos haluat tuotemerkillesi lisänäkyvyyttä, huput voidaan toimittaa yrityksesi logolla tai muulla haluamallasi kuviolla varustettuna. Käytämme uusinta saatavilla olevaa fleksopainatustekniikkaa. 

Jos haluat panostaa kestävään kehitykseen, valmiit sahatavarahuput ovat hyvä vaihtoehto, sillä ne vähentävät pakkausprosessissa tarvittavan muovikalvon määrää. Sahatavarakääreidemme lisäksi myös suojahuppujen valmistuksessa on käytetty paljon kierrätettyjä raaka-aineita, jotka ovat osittain peräisin suljetun kierron prosessista, jossa vanha sahatavarahuppu muuttuu uudeksi sahatavarahupuksi.

Tuoteversiot

Tarjoamme erikokoisia ja -mittaisia sahatavarahuppuja kaikkiin pakkaustarpeisiisi.

Kestävän kehityksen mukaiset pakkaukset

Jatkuvan tuotekehityksemme avulla olemme ryhtyneet useisiin toimiin, joilla varmistamme, että kalvomme ja tuotantoprosessimme ovat kestävän kehityksen mukaisia. Vaikka kalvomme ovat nyt entistä ohuempia ja vahvempia, niiden tekniset ominaisuudet ovat ennallaan. Käytämme kalvojemme valmistuksessa yhä enemmän uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita aina, kun se on teknisesti mahdollista tai kun se hyödyttää asiakasta. Muokkaamme jatkuvasti painatusprosessiamme tehdäksemme siitä tehokkaamman, turvallisemman ja ympäristöystävällisemmän. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut uusiin pakkaushaasteisiin, joita kestävän kehityksen tarpeisiin vastaaminen tuo tullessaan.

Recycled plastic_RGB-01

Kierrätysohjeet

Muovi on loppukäyttönsä jälkeen arvokas raaka-aine, ja suurin osa muoveista voidaan kierrättää uudeksi raaka-aineeksi tai energiaksi. Luethan muovikalvojemme kierrätysohjeet.